Codul Gentlemen’s Race

  • Gentlemen’s Race - Mai mult decât un nume, GR se referă la atitudinea noastră vizavi de ciclism, natură și aventuri împărțite cu prietenii. Pentru noi, edițiile ce au trecut au devenit amintiri frumoase ale unei mici echipe care a strâns în jurul ei oameni la fel de entuziasmați ca și gândul de la care a pornit totul.
  • După fiecare ediție ne-am bucurat că v-am văzut dând ce ați avut mai bun și ne-ați motivat să facem la fel. “Data viitoare o să fie și mai bine!”, cu gândul ăsta am închis toate edițiile de până acum. V-am ascultat mereu sugestiile și ne-am străduit să răspundem la cât mai multe din ele.
  • GR11 se întoarce la Podu Olt. Pentru că tot depănăm amintiri plăcute, am creat și un Cod de Conduită al Ciclistului GR ca să ne asigurăm că absolut toți participanții vor împărtăși cu plăcere aventurile lor la evenimentul nostru.

Fără alte mențiuni, doamnelor și domnilor, Codul:

6 membri

Echipele sunt formate din 6 membri. Nu din 5 sau 7. Pe toată durata cursei cei 6 vor merge împreună. Dacă această condiție nu este îndeplinită echipa va părăsi cursa.*

Echipament de protecție

Toți participanții trebuie să poarte cască de protecție. Vrem să vă vedem sănătoși la cât mai multe ediții Gentlemen’s Race.

Plasă - Nu!

Echipele nu vor sta la plasa altei echipe. Dacă depășirea nu este posibilă momentan, se va aștepta momentul oportun.

Asistență

Pe parcursul traseului nu este oferită asistență din exterior pentru remedierea problemelor mecanice, iar echipele participante își vor asigura propriul necesar de apă și mâncare.

*Vă sugerăm să luați în calcul un coechipier de rezervă, în cazul în care unul dintre voi nu poate ajunge la start în ziua cursei.